Poçanoğlu ve Özdemir’den Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu ve Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir ile bir araya geldi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, Mehir Vakfı Başkanı Mustafa Özdemir ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Sosyal Bilimler Enstitüsümüzün Müdürü Şahmurat Arık eşlik etti.

Poçanoğlu ve Özdemir, Uysal'a çeşitli hediyeler sunarak görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Uysal da Poçanoğlu, Özdemir ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Şubat 2020, Cuma / 898 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,