Birlik Vakfından Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Birlik Vakfı Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Özdemir ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Birlik Vakfı Kütahya Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Özdemir ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Rektörümüze Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Genel Sekreter Yardımcılarımız Bayram Adıgüzel ve Miktat Bektaş eşlik etti.

Özdemir, Uysal'a ziyaret anısı olarak el işi çini pano hediye ederek görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Uysal da Özdemir ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Şubat 2020, Çarşamba / 1113 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,