Hamza Üstünkaya’dan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahyalı Çini Sanatçısı ve Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü sahibi Hamza Üstünkaya’yı makamında ağırladı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahyalı Çini Sanatçısı Hamza Üstünkaya ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında sohbet şeklinde gerçekleşen görüşmede Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Yaşayan İnsan Hazinesi Ödülü'ne layık bulunan Hamza Üstünkaya'ya, Mühendislik Fakültesi Malzeme Bilimi ve Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. İskender Işık eşlik etti.

Görüşmenin sonunda Üstünkaya, Uysal'a görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi. Uysal da Üstünkaya'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve aldığı hediyeden dolayı kendisini kutladı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Şubat 2020, Çarşamba / 1587 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,