Kandemir ve Çavdar’dan Rektörümüze Ziyaret

Konya Görme Engelliler Spor Kulüpleri Genel Başkanı Mustafa Kandemir ve Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Engelli Öğrenci Birim Sorumlusu İsmet Çavdar Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcımız Mustafa Aydın ile bir araya geldi.

Engelsiz bir üniversite için çalışmalarını sürdüren DPÜ'de Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Mustafa Kandemir ve İsmet Çavdar'la buluştu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede, Prof. Dr. Kâzım Uysal'a Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüz Ali Osman Altınay eşlik etti. Rektörümüz, Mustafa Kandemir ve İsmet Çavdar'a üniversitemizin, engelli öğrenciler için yaptığı çalışmalar ve sosyal olanakları hakkında bilgi verdi. Kandemir ve Çavdar'da rektörümüze engelli spor branşları ve Görme Engelliler Federasyonu hakkında bilgiler verdi.

Uysal, Kandemir ve Çavdar'ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Görüşmenin ardından Kandemir ve Çavdar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın'ı da ziyaret etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Şubat 2020, Salı / 890 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,