TÜGVA’dan Rektörümüze Ziyaret

Türkiye Gençlik Vakfı Genel Başkan Yardımcıları beraberindeki heyetle Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, Türkiye Gençlik Vakfının temsilcileri ve beraberindeki heyetle buluştu.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, Fen Edebiyat Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Eğitim Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. İrfan Terzi, Sosyal Bilimler Enstitümüzün Müdürü Şahmurat Arık, DPÜSEM Müdürü Öğr. Gör. Bülent Gül eşlik etti. TÜGVA Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Yüksel ve Beytullah Çiçen’in de yer aldığı heyette Ak Parti Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun, TÜGVA Kütahya Temsilcisi Orhan Yener Kaytancı ile çeşitli STK temsilcileri yer aldı.

Görüşmede DPÜ ile TÜGVA arasında bu ay içinde imzalanan iş birliği protokolü ve uygulama esasları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda heyetler birbirlerine çalışmalarında başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Şubat 2020, Perşembe / 1969 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,