Prof. Dr. Erhan Arıklı’dan Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, KKTC Cumhurbaşkanı Adayı ve Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Erhan Arıklı ve beraberindeki heyet ile bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, KKTC Cumhurbaşkanı Adayı ve Yeniden Doğuş Partisi Başkanı Prof. Dr. Erhan Arıklı'yı makamında ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur eşlik etti. Ziyaret sonunda Prof. Dr. Erhan Arıklı, Prof. Dr. Kâzım Uysal'a görevinde ve çalışmalarında başarılar diledi.

Rektörümüz de Arıklı ve beraberindeki heyetin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu. Ziyaretin sonunda karşılıklı hediye sunumu yapıldı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Şubat 2020, Salı / 1429 defa okundu.

Etiketler : kütahya, dpü gsf, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,