Sebahattin Ceyhun’dan Rektörümüze Nezaket Ziyareti

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve parti heyeti, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’ı makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya İl Başkanı Sebahattin Ceyhun ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Rektörümüze, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın; Sebahattin Ceyhun'a ise AK Parti Kütahya İl Başkan yardımcıları Osman Zeybek ve Ahmet Karabulut eşlik etti.

Sohbet şeklinde görüşmenin sonunda Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Prof. Dr. Mustafa Aydın ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Sebahattin Ceyhun'a ve AK Parti heyetine teşekkür ettiler ve görevlerinde başarılar dilediler. Parti heyeti de Rektörümüze ve Rektör Yardımcımıza görevlerinde başarı dileklerini sundular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Şubat 2020, Perşembe / 1490 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,