Engelliler Koordinasyon Kurul Toplantısı DPÜ’de Yapıldı

Kütahya İl Engelliler Koordinasyon Kurulu, 2020 yılının ilk toplantısını Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde gerçekleştirdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Engelliler Koordinasyon Kurulu toplantısı düzenlendi.

Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki Konuk Evinde düzenlenen toplantıya Kütahya Vali Yardımcısı Mustafa Güney, Rektör Yardımcımız Muammer Gavas, Kütahya Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, Kütahya Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Keziban Çolak, bazı daire müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının ilk bölümünde 2019 yılı içerisinde yapılan toplantılar ve alınan kararlar hakkında bilgiler verildi. Daha sonra Engelli Öğrenci Birim Koordinatörümüz Ali Osman Altınay tarafından engelli öğrencilerimiz ve vatandaşlarımız için yapılan faaliyetler hakkında bilgiler veren sunum yapıldı.

Toplantının son bölümünde kamu kurum ve kuruluşlarının engelli vatandaşlarımızın toplumda karşılaştıkları sorunların çözümüne ilişkin konularda fikir alışverişinde bulunuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Ocak 2020, Cuma / 1161 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,