DPÜ ile MEMUR-SEN Arasında Eğitim İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Memur Sendikaları Konfederasyonu (MEMUR-SEN) arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

DPÜ ile MEMUR-SEN arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı.

Ankara'daki MEMUR-SEN Genel Merkezinde düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ile Sosyal Bilimler Enstitümüzün müdürü Prof. Dr. Şahmurat Arık katıldı. Burada MEMUR-SEN Genel Başkanı Ali Yalçın ve Genel Başkan Yardımcısı Soner Can Tufanoğlu tarafından karşılanan Rektörümüz ve Müdürümüz, MEMUR-SEN yöneticileri ile her iki kurumun çalışmaları hakkında sohbet şeklinde geçen bir görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmenin ardından Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Ali Yalçın iki kurum arasında eğitim alanında iş birliği yapılmasını öngören protokole imza koydular. Uysal ve Yalçın protokolün her iki kurum için de hayırlı olmasını diledi.

Törenin ardından Rektörümüz, Ali Yalçın'a bir yağlı boya tablo hediye etti. Yalçın da ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirdi ve Rektörümüzün hediyesi için teşekkürlerini sundu.

UYSAL VE ARIK'TAN TDPV'YE ZİYARET

Prof. Dr. Kazım Uysal ve Prof. Dr. Şahmurat Arık, merkezi Ankara'da olan Türk Dünyası Parlamenterler Vakfı'na (TDPV) bir ziyarette bulundu.

Burada Vakıf Başkanı Abdullah Çalışkan tarafından karşılanan Rektörümüz ve Müdürümüz, vakfın çalışmaları hakkında bilgi aldılar.

Ziyaretin sonunda Rektörümüz Başkan Çalışkan'a bir tablo hediye etti.

BİR ZİYARET DE ÇASGEM'E

Prof. Dr. Uysal ve Prof. Dr. Arık, Ankara'daki temasları sırasında Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığına bağlı Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eğitim ve Araştırma Merkezine (ÇASGEM) de bir ziyarette bulundular.

Ziyaret kapsamında ÇASGEM Başkanı Abdürrahim Şenocak'la bir araya gelen Uysal ve Arık, iki kurum arasında iş birliği olanaklarını görüştüler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Ocak 2020, Cuma / 5288 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler