DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden Anlamlı Etkinlik

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümünde görevli Öğr. Gör. Mehmet Pehlivan ile öğrencilerimiz Merve Dursun ve Eda Kesikce, Şehit Er Mehmet Genç Zekâ ve Akıl Oyunları Sınıfının iç mekan duvarlarını sınıfın ismine uygun görsellerle donattılar.

Güzel Sanatlar Fakültemizin akademisyen ve öğrencileri Şehit Er Mehmet Genç Zekâ ve Akıl Oyunları Sınıfının iç mekan duvarları üzerinde çalışma yaptılar.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Kütahya'nın Altıntaş ilçesindeki İstiklal İlköğretim Okulunda bulunan ve Şehit Er Mehmet Genç adına yapılan zekâ ve akıl oyunları sınıfının duvarlarını çeşitli simge ve grafik çizimleriyle resimlediler.

İstiklal İlköğretim Okulu Müdürü Davut Yavuz, Müdür Yardımcısı Güven Koçak ve Okul Aile Birliği Başkanı Semra Şahin zekâ ve akıl oyunlarının sınıfının bu resimlerle betimlenmesine idari anlamda destek verirken, Şehit Er Mehmet Genç'in ağabeyi Muharrem Genç de maddi destekleri ile katkıda bulundu.

Yapılan bu sosyal sorumluluk projesi ile, İstiklal İlköğretim Okulu öğrencilerinin kodlama ve görsel okuryazarlık becerilerine bir temel oluşturulmasının yanında, derslerini motivasyon arttırıcı bir ortamda işleme olanağına da sahip oldular.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Ocak 2020, Perşembe / 1232 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler