Prof. Dr. Ataç ve Prof. Dr. Şanlıdağ’dan Üniversitemize Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ’ı ve eşlerini konuk etti.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç ile Yakın Doğu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ Üniversitemizi ziyaret ettiler.

Sohbet şeklinde geçen görüşmede rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Aydın ve Prof. Dr. Muammer Gavas ile Genel Sekreter Vekillerimiz Bayram Adıgüzel ve Miktat Bektaş tarafından Rektörlük binamızın Şeref Salonunda ağırlanan konuklarımıza ve eşlerine Üniversitemiz hakkında bilgiler verildi.

Hediye sunumunun ardından Prof. Dr. Ahmet Ataç ve Prof. Dr. Tamer Şanlıdağ Üniversitemizin yönetimine teşekkürlerini sundu. Rektör yardımcılarımız ve genel sekreter vekillerimiz de yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Ocak 2020, Cuma / 1643 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,