DPÜ KSBMYO’dan Öğrencilerimize Aizanoi Gezisi

DPÜ Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (KSBMYO) Turist Rehberliği programı öğrencileri için Çavdarhisar’daki Aizanoi Antik Kenti’ne gezi düzenledi.

DPÜ KSBMYO Turist Rehberliği programı 1. sınıf öğrencileri Aizanoi Antik Kenti'ni gezdiler.

Germiyan Yerleşkesindeki Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu önünde bir araya gelen öğrencilerimiz, yaklaşık 45 dakikalık yolculuğun ardından Çavdarhisar ilçesindeki Aizanoi Antik Kenti'ne ulaştılar. Öğrencilerimiz, öğretim üyelerimizin ve müze görevlilerinin anlatımlarıyla tarihi M.Ö. 3. yüzyıla dayanan ve Anadolu'daki Yunan Döneminin en önemli eserlerinden olan antik kenti tanıma olanağı buldular.

KSBMYO'dan yapılan açıklamada öğrencilerin mesleki gelişimlerini pekiştirmek ve öğrencilerde mesleki bilincin oluşması amacıyla yapılan teknik gezilerin süreceği duyuruldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ocak 2020, Perşembe / 1351 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, @malatya,