DPÜ‘de Kalite Danışma Kurulu Olağan Toplantısı Yapıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Danışma Kurulu, Üniversitenin paydaşlatıyla birlikte yürüttüğü projelerde 2020 yılı kalite hedefleri ve yeni iş birlikleri hakkında görüş alışverişi yapmak üzere toplandı.

DPÜ Kalite Kurulu üyeleri 2020 yılı hedefleri, iş birlikleri ve projeler için bir araya geldi.

Rektörlük binamızdaki Senato Salonu'nda gerçekleşen ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın'ın başkanlık ettiği toplantıya rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas ve Prof. Dr. Hasan Göçmez ile genel sekreter yardımcılarımız Bayram Adıgüzel ve Miktat Bektaş, Kalite Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Bahar Çelik ve Kalite Kurulu üyelerimiz katıldı.

Toplantıda her paydaşın üniversiteden beklentileri, üniversitenin paydaşlardan beklentileri ve üniversite hedeflerini gerçekleştirmek için paydaşlardan hangi konularda iş birliği yapılacağı hususlarında görüşüldü.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Ocak 2020, Perşembe / 986 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, dumlupinar üniversitesi,