DPÜ Kızılay Topluluğu Can Dostlarımıza Mama Dağıttı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kızılay Topluluğu, Kütahya’da etkili olan kar yağışı sebebiyle yiyecek bulmakta zorlanan Evliya Çelebi Yerleşkemizdeki hayvan dostlarımıza mama verdi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kızılay Topluluğu Evliya Çelebi Yerleşkemizde yaşayan hayvanlara mama bıraktı.

Kütahya'da etkili olan kar yağışı nedeniyle yiyecek bulmakta zorluk yaşayan dostlarımızı unutmayan DPÜ Kızılay Topluluğu üyeleri, Evliya Çelebi Yerleşkemizde yaşayan hayvanlar için belirli noktalara mama koyarak onların soğuk havalarda aç kalmalarına engel oldu.

BAŞKAN: DOSTLARIMIZIN AÇ KALMALARINA GÖNLÜMÜZ RAZI OLMADI

Topluluk Başkanı Arda Başkan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Genç Kızılay olarak bütün canlılara hizmet etme amacı ile tüm gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu çalışmamız ile soğuk kış günlerinde hayvan dostlarımızın da aç kalmalarına gönlümüz el vermedi. Üniversitemizin merkez yerleşkesinde bulunan hayvan dostlarımıza öğrenci arkadaşlarımızın da desteği ile mamalar dağıttık" dedi.

Başkan, bu davranışlarının tüm öğrenci topluluklarımıza örnek teşkil etmesini temenni ettiğini söyleyerek, öğrencilerimizi iyilikte yarışmaya davet etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Ocak 2020, Salı / 1944 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,