DPÜ’de Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin Rüzgarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, ön gösterimi Kütahya’da yapılacak olan Baba Parası filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin’i ağırladı.

Baba Parası filminin başrol oyuncuları Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi’nde öğrencilerimizle ve Kütahya halkıyla buluştu.

Üniversitemizin Radyo Topluluğu’nun düzenlediği ve Kapalı Spor Salonunda yüzlerce öğrencimizin ve vatandaşın katılımıyla gerçekleşen söyleşide Ahmet Kural, Murat Cemcir ve Yağmur Tanrısevsin öğrencilerimizin, filmleri, yeni projeleri ve üniversite hayatlarına ilişkin sorularını yanıtladılar.

Söyleşinin ardından üniversitemiz Genel Sekreter Vekili Prof. Dr. Atilla Batur ve SKS Daire Başkan Vekili Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz tarafından Ahmet Kural'a, Murat Cemcir'e ve Yağmur Tanrısevsin'e üniversitemizin altın anahtarı takdim edildi.

Kural, Cemcir ve Tanrısevsin öğrencilerimizle fotoğraf çektirdikten sonra filmin ön gösteriminin yapılacağı Sera Kütahya AVM’deki sinema salonunda gitmek için hareket ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ocak 2020, Cuma / 2881 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler