DPÜ Güzel Sanatlar Fakültesinden Keramika’ya Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü öğrencilerimiz Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Gül Çetin danışmanlığında Keramika Seramik Fabrikası’na teknik bir gezi düzenledi.

Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Cam Bölümü öğrencileri Keramika Seramik Fabrikası'nı ziyaret etti.

Seramik Cam Bölümü’nün öğrencilerinin katıldığı teknik gezide öğrencilerimizle bir araya gelen Keramika Seramik Fabrikası Genel Müdürü Emin Yüce öğrencilerimize iş dünyasında onları nelerin beklediğini ve iş dünyasına atılmak için öğrencilik sürecinde neler yapması gerektiğini anlattı.

Ziyaret sırasında Keramika Seramik Fabrikası Halkla İlişkiler ve Reklam Sorumlusu Cem Işık ise öğrencilere fabrikanın kuruluş aşamasından günümüze kadar geçen süreci aktararak, fabrikanın üretim yöntemleri ve çeşitliliği hakkında bilgiler verdi.

Yapılan sunumun ardından fabrikanın üretim birimleri gezildi. Ziyaretin sonunda Keramike tarafından öğrencilere anı hediyelikler sunuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Aralık 2019, Çarşamba / 1366 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,