DPÜ Emet MYO’da Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulunda Tutum Yatırım ve Yerli Malı Haftası Etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulunda Tutum Yatırım ve Yerli Malları Haftası etkinliği düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzun Sağlık Kurumları İşletmeciliği programının öncülüğünde bu yıl 3. kez düzenlenen etkinliğe Meslek Yüksekokulumuzun akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan ve tutumlu olmanın, yatırım yapmanın, yerli malı kullanmanın öneminin vurgulandığı Tutum Yatırım Ve Yerli Malları Haftasında, Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı akademisyenlerimizin ve öğrencilerimizin kendi el emekleri ile hazırladıkları yiyecek ve içeceklerden oluşan ürünlerin yer aldığı yerli malı sofrası renkli görüntülere sahne oldu. 

Etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokulumuzun Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan, yerli malı kullanmanın ve yerli mallara sahip çıkmanın bilinçli yurttaş olmak adına oldukça önemli olduğunu belirterek başta Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel olmak üzere katılım gösteren tüm personellerimize emekleri ile sofrayı donatan öğrencilerimize teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Aralık 2019, Salı / 845 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler