Emet MYO’da Kişisel Gelişim Eğitim Programları Eğitimi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulumuzda Kurumsal İletişim ve Stres ve Zaman Yönetimi konularında kişisel gelişim eğitim programları düzenlendi.

Üniversitemiz Emet Meslek Yüksekokulu Kurumsal İletişim ve Stres ve Zaman Yönetimi konularında düzenlenen kişisel gelişim eğitim programlarına ev sahipliği yaptı.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Programımızın girişimleriyle meslek yüksekokulumuzun toplantı salonunda düzenlenen etkinliğe program başkanımız Öğr. Gör. Serkan Yücel, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Eğitimin 'Kurumsal İletişim' başlıklı sabah oturumunda, İnsan ve İletişim, Kurum Kimliği ve Kurum Kültürü, Kurum İçi İletişim, İkna Edici İletişim, Müşteri İlişkileri Yönetimi konularında bilgiler verildi. Bunun yanında ilişkilerde ilk izlenim ve güven kazanmada beden dilinin rolü ile ses tonu ve vurgu, duruş, oturuş, yürüyüş tarzı, sosyal mesafe, jest ve mimikler hakkında uygulama örnekleri verildi.

'Stres ve Zaman Yönetimi' başlıklı öğle oturumunda ise, Stres Kavramı, Stres ve Baskı ile Başa Çıkma Yöntemleri, Zaman Kavramı, Kişisel Zaman Yönetimi, Zaman Kullanımında Stresin Etkileri konularında bilgiler verildi.

Öğrencilerimize Hayat Boyu Öğrenme programları kapsamında verilen eğitimlerle birlikte, kendileri ve çevreleriyle ile yeni bilgiler kazandırılarak gerek özel hayatlarında gerekse mezuniyet sonrasında çalışacakları sektörlerde daha donanımlı bireyler olmalarına katkı sağlandı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Aralık 2019, Salı / 1054 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler