Tavşanlı MYO’da İşletmelerde Sıfır Atık Konferansı

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Yönetimi ve Denetiminden Sorumlu Şube Müdür Vekili Turgut Badak’ın konuşmacı olduğu İşletmelerde Sıfır Atık Konferansına ev sahipliği yaptı.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzda İşletmelerde Sıfır Atık Konferansı düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda düzenlenen konferansa, konuşmacı olan Kütahya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Çevre Yönetimi ve Denetiminden Sorumlu Şube Müdür Vekili Turgut Badak'ın yanı sıra, MYO Müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Özkaya, Sekreterimiz Ali Ayaz, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Konuşmasında Sıfır Atık projesinin hedefleri ve avantajlarından söz eden Turgut Badak, sınırlı doğal kaynaklarımızın verimli kullanılmasının ve atık geri dönüşümü ile geri kazanımının öneminden bahsetti ve gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakabilmek için yapılması gerekenleri sıraladı.

Proje kapsamında izlenecek yol haritasından da söz eden Badak, Sıfır Atık projesi ile ilgili olan Geçici Faaliyet Belgesi, Çevre İzin Belgesi, Çevre İzin ve Lisans Belgesi, Çevre İzni, Çevre Lisansı kavramlarını açıkladı ve Çevre Etki Değerlendirmesi (ÇED) çalışmaları ve ÇED süreci hakkında da katılımcıları bilgilendirdi.

Konferans sonunda müdürümüz Doç. Dr. Cengiz Duran tarafından Turgut Badak'a teşekkür belgesi verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 19 Aralık 2019, Perşembe / 1210 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler