Öğrencilerimizden Kozluca İlkokuluna Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Frigya Arkeoloji ve Sanat Topluluğu ile Kızılay Topluluğu, Kütahya merkeze bağlı Kozluca köyündeki ilkokul öğrencileri ile Her Kitap Bir Gelecek isimli proje kapsamında bir araya geldi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencileri Her Kitap Bir Gelecek isimli proje kapsamında Kozluca İlkokulunu ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak etkinlik gösteren Frigya Arkeoloji ve Sanat ile Kızılay toplulukları Kütahya merkezine bağlı Kozluca köyündeki ilkokul öğrencileri ile Her Kitap Bir Gelecek isimli proje kapsamında bir araya geldi. Etkinlikte öğrencilerimiz, ilkokul öğrencileri ile kitap okudular, öğle yemeği yediler ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Öğrencilerimiz ayrıca Kozluca İlkokulunun bayrak direğini ve Atatürk büstünü de temizlemeyi unutmadılar.

Etkinlik hakkında konuşan Frigya Arkeoloji ve Sanat Topluluğu Başkanı Nurullah Tokdemir, "Bu yıl ikincisini yaptığımız projemizin amacı Türk çocuğunun kitaplara olan mesafeli yaklaşımını kırmak ve kitap okuma alışkanlığını kazandırmak. Bu sebeple projenin başından beri fikirleri ve yönlendirmesi ile bizim en büyük destekçimiz olan değerli danışmanımız Doç. Dr. Figen Çevirici Coşkun’a, Üniversitemizin değerli kurumlarına, bu etkinliği ortaklaşa düzenlediğimiz Kızılay Topluluğunun danışmanı ve üyeleri ile bize maddi manevi desteğini esirgemeyen Kütahya Kızılay Teşkilatına teşekkürlerimizi sunuyoruz" şeklinde konuştu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Aralık 2019, Çarşamba / 1350 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler