DPÜ TUBİF Travel Turkey Turizm Fuarı’nda

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesinde eğitim alan öğrencilerimiz, İzmir’de düzenlenen 13. Travel Turkey Turizm Fuarı’na katıldılar.

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi öğrencilerimiz, 13. Travel Turkey Turizm Fuarı'na katıldılar.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesinde, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri A.Ş. (İZFAŞ) ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) ortaklığı ile İzmir'in Gaziemir ilçesinde gerçekleştirilen ve Türkiye’nin turizm alanındaki en önemli buluşmalarından biri olarak kabul edilen 13. Travel Turkey Turizm Fuarı için Tavşanlı'dan yola çıkan öğrencilerimize Dr. Öğr. Üyesi Uğur Ceylan ile  Arş. Gör. İbrahim Akça eşlik etti.

FUARA 43 ÜLKEDEN BİN 217 KURULUŞ KATILDI

Seyahat acenteleri ve tur operatörleri, turizm büroları, oteller ve konaklama tesisleri, havayolu işletmeleri, turizm taşımacılığı şirketleri, iş ve kongre turizmi şirketleri, sağlık turizmi firmaları, kültür turizmi, spor turizmi, eğitim turizmi ve macera turizmi şirketleri, yat ve kruvaziyer turizmi işletmeleri, marinalar, turizm teknolojisi / yazılım şirketleri gibi pek çok paydaşı bir araya getiren fuarda, 43 farklı ülkeden bin 217 katılımcı yer aldı.

Fuara ayrıca belediyeler, kalkınma ajansları, il kültür müdürlükleri, dernekler ile bilgi ve iletişim sistemleri, otel ekipmanları, turizm ulaştırma ve sektörel yayıncılık kuruluşları yer aldı.

Öğrencilerimiz, bu gezi kapsamında, önemli iş fırsatları sunan sektör temsilcileri ile görüşme fırsatı buldular ve hem staj hem de profesyonel iş olanakları hakkında bilgi edindiler.

ÖĞRENCİLERİMİZ EFES VE ŞİRİNCE'Yİ DE GEZDİLER

Fuarın ardından Kuşadası'na geçen öğrencilerimiz, ertesi gün uzman turist rehberi eşliğinde Efes Antik Kenti’ni ve Şirince’yi de gezdikten sonra Tavşanlı'ya döndüler.

Geziden çok memnun kaldıklarını belirten öğrencilerimiz, akademisyenlerimize bu tür teknik gezilerin yaygınlaşması isteklerini ilettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Aralık 2019, Salı / 1201 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler