DPÜSEM Sertifika Programlarını Emet MYO’da Tanıttı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet Meslek Yüksekokulu, DPÜ Sürekli Eğitim Merkezi tarafından verilen sertifika eğitim programlarının tanıtımı etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (DPÜSEM) düzenlediği sertifika eğitim programları Emet Meslek Yüksekokulumuzda tanıttı.

Meslek yüksekokulumuzun konferans salonunda düzenlenen tanıtıma konuşmacılar DPÜSEM Müdürü Öğr. Gör. A. Bülent Gül, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İlker Vural, Emet MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan, Emet MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Zeliha Erol, Emet MYO Sekreteri Ömer Büyük ile meslek yüksekokulumuzun akademik ve idari personelleri ile öğrencilerimiz katıldı.

Öğr. Gör. A. Bülent Gül, DPÜSEM'in başta akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz olmak üzere herkese iş ve yaşam hayatlarında kullanabilecekler programlar için eğitimler düzenlediğini belirtti. Öğr. Gör. Gül, konuşmasında Bilirkişilik Temel Eğitimi, Catia V5 Eğitimi, Sap Abap Eğitimi, AB Proje Yazma Eğitimi, Uygulamalı Temel + İleri Excel Eğitimi, SAP Kullanıcı Eğitimi, Lojistik ve Tedarik Zinciri Uzmanlık Eğitimi, Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Hazırlık Eğitimi (Uzaktan Eğitim), 3D Smax Eğitimi, ISO Kalite Eğitimleri hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

İlker Vural ise eğitimlerin ayrıntılarına ve içeriklerine ilişkin olarak katılımcılara bilgi sundu ve öğrencilerimize gelecekte iş başvurularında karşılaşabilecekleri konu başlıklarında kendilerine avantaj sağlayacak ipuçlarını örnekler vererek açıkladı.

Etkinliğin sonunda söz alan Emet Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan "Günümüzde diplomaya sahip olmak kadar sertifika programlarının da öğrencilerimizin işe giriş ve iş hayatlarında başarılı olmaları için büyük katkı sunacaktır. Bu konularda öğrencilere bilgi verdikleri için Bülent Gül ve İlker Vural'a teşekkür ederim" dedi.

Program öğrencilerimizden gelen soruların yanıtlanması ile son buldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 17 Aralık 2019, Salı / 1226 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler