Rektörümüzden Yesevi Kız Öğrenci Yurduna Ziyaret

Kütahay Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın, Kütahya protokolü ile Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Yesevi Kız Öğrenci Yurdunda öğrencilerle bir araya geldi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı Yesevi Kız Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti.

Ziyaret heyetinde Rektörümüzün yanı sıra Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, Kütahya Sağlık Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret ve Yurt Müdürü Rahime Gül Güldoğan da yer aldı.

Üniversite döneminin insan hayatındaki öneminden söz eden Vali Dr. Ömer Toraman öğrencilere gelecek için yatırımlarını bu sıralarda yapmaları gerektiği tavsiyesinde bulundu.

Çok yönlü gelişimin öğrenciye artı bir değer katacağına dikkat çeken Vali Toraman, "Üniversite eğitimini sadece iyi not almak, mezun olmak diye düşünmeyin. Bu süreci bilgi nakli olarak görmemek lazım. Bilgi her yerde eğer meraklıysanız ulaşırsınız. Kendinizi çok yönlü olarak hayata hazırlama dönemindesiniz. Hayata atıldığınızda kendinizi geliştirdiğiniz alanlar da karşınıza gelecek. Yeteneklerinizi geliştirip hedefleriniz doğrultusunda başarılı olmak için şimdiden yatırım yapmalısınız. Hayatta tek seçeneğiniz olmasın. Hedeflerinizi geniş tutun ve yapabileceğinize inanın" diye konuştu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Aralık 2019, Pazar / 1165 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler