Domaniç’te Tehlikeli Madde ve Güvenliği Konuşuldu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunda, Eğitmen Simge Kaya’nın konuşmacı olarak katıldığı Tehlikeli Madde ve Güvenliğinin Önemi konulu konferans düzenlendi.

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Tehlikeli Madde ve Güvenliğinin Önemi konulu konferansa ev sahipliği yaptı.

Meslek Yüksekokulumuzun konferans salonunda gerçekleşen konferansa Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, Domaniç Hamye Ana MYO Müdürü Öğr. Gör. Türkmen Kalkan, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Tehlikeli Madde ve Güvenlik Danışmanı Eğitmeni Simge Kayanın konuşmacı olduğu konferansta, lojistik alanında tehlikeli madde taşıma mevzuatı, tehlikeli madde taşımacılığında güvenliğin önemi, alınması gereken önlemler, uyulması gereken standartlar, süreç içinde paydaşların sorumlulukları ve kullanılacak araçlar ile tehlikeli maddelerle ilgili işaretler konusunda ayrıntılı bilgiler verdi.

Kaymakan Poçanoğlu ve Müdürümüz Kalkan, konferansta verdiği bilgilerden dolayı Simge Kaya’ya teşekkür ederek günün anısına bir çini tabak ve teşekkür belgesi sundular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Aralık 2019, Cuma / 837 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,