Simav Belediye Başkanı Biçer Öğrencilerimizle Buluştu

Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu öğrencileri ile tanışmak ve onların isteklerini dinlemek için Meslek Yüksekokulumuzu ziyaret etti.

Simav Meslek Yüksekokulumuzda Simav ilçesinin yöneticileri öğrencilerimizle bir araya geldi.

Meslek yüksekokulumuzun konferans salonunda düzenlenen toplantıya  Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer, Simav Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Rüştü Güntürkün, Adalet ve Kalkınma Partisi Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Tanışma toplantısı olarak düzenlenen buluşmada Belediye Başkanı Av. Adil Biçer, belediyenin Meslek Yüksekokulumuza ve öğrencilerime yönelik hizmetlerini anlattıktan sonra, öğrencilerimizin belediyeden beklentilerini dinledi ve not aldı.

Yapılabilecek hizmetlerin en kısa sürede gerçekleştirileceğini söyleyen ve bunlar arasında Simav Genç Kart uygulamasının da olacağını belirten Başkan Av. Adil Biçer, bu kartın amacının kullanan öğrencilerin ulaşım hizmetlerinden indirimli olarak faydalanacaklarını kaydetti.

Tanışma toplantısı sonunda Simav Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Rüştü Güntürkün, Simav Belediye Başkanı Av. Adil Biçer ve beraberindeki AK Parti Simav İlçe Başkanı Ahmet Kulat’a teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Aralık 2019, Cuma / 911 defa okundu.

Etiketler : kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler