Motivasyon Otobüsü Bu Kez Emet’te Durdu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Meslek Yüksekokulu akademisyenlerinden Öğr. Gör. Kudret Armağan’ın yürüttüğü Motivasyon Otobüsü projesi kapsamında Emet’teki lise öğrencilerine motivasyon eğitimi verildi.

Motivasyon Otobüsü projesi kapsamında Emet’teki lise öğrencilerine eğitim verildi.

Emet Gazi Kemal İlkokulunun konferans salonunda DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu akademisyeni Öğr. Gör. Kudret Armağan, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan öğrencilerin motivasyon, iletişim, teknoloji, liderlik ve girişimcilik yönlerini geliştirmek amacıyla, daha önce Simav ve Erzincan’da düzenlediği Motivasyon Otobüsü projesi kapsamında verdiği eğitimleri bu kez Emet ilçesindeki lise son sınıf öğrencileri için gerçekleştirdi.

Öğr. Gör. Kudret Armağan yaklaşık iki saat süren eğitimde, öğrencilerin hayata karşı farkındalık düzeylerini arttırmak, motive etmek ve kariyer gelişimlerine katkıda bulunmayı amaçladığını söyledi. Başarı için gerekli olan ölçütler ve insan beyninin algılamadaki farklı yönlerin ön plana çıkarıldığı seminer, oyunlar ve eğlencelerle son buldu.

Eğitimin ardından konuşan Emet İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Cöre, “12. sınıf öğrencilerimizin motivasyon, stres, kaygı ve sınavlara hazırlanma noktasında ciddi bir çalışma yapması gerekiyor. Bununla ilgili sayın kaymakamımız önderliğinde yapmış olduğumuz bir çalışma var. Kudret Armağan Hocamız önderliğinde öğrencilerimize bir eğitim verildi. Öğrencilerimizdeki heyecanı onların gözlerinde görüyoruz. Kurumlarımıza vermiş oldukları destekten dolayı Kaymakamlığımıza ve Kudret Hocamıza bu eğitimden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşma sonunda Armağan'a günün anısına plaket verildi.

Etkinliğin ardından lise öğrencileri yaptıkları açıklamalarda, sınavlara hazırlık döneminde gerçekleştirilen bu seminerde çok eğlendiklerini, streslerini nasıl yöneteceklerini anladıklarını ve eksik yönlerini nasıl tamamlayacaklarını öğrendiklerini ifade ederek, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Aralık 2019, Cuma / 1040 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler