Kütahya AFAD İle DPÜ AKUK İş Birliği Sürüyor

Kütahya AFAD Müdahale Ekibi üyeleri, olası bir afet ve acil durum halinde müdahaleyi hızlı ve etkin kılmak amacıyla DPÜ AKUK öğrencilerine arama kurtarma çalışmalarında kullanılan özel donanımlı araçları ve takımları tanıttı.

Kütahya İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Arama Kurtarma Topluluğu (DPÜ AKUK) arasındaki iş birliği devam ediyor.

Evliya Çelebi Yerleşkemizde düzenlenen etkinlikte, Kütahya AFAD müdahale ekibi üyeleri, arama kurtarma alanında mevcut kapasiteyi arttırmak ve olası bir afet ve acil durum halinde müdahaleyi hızlı ve etkin kılmak için DPÜ AKUK üyesi öğrencilerimize arama kurtarma çalışmalarında kullanılan özel donanımlı araçları ve takımları tanıttı.

Malzeme ve takım tanıtımının ardından topluluk üyesi öğrencilerimzie AFAD Gönüllülük Sistemi hakkında bilgiler verildi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Aralık 2019, Cuma / 997 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,