DPÜ’de Gelişime Son 1 Adım Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Finansal Okuryazarlık Topluluğu tarafından düzenlenen Gelişime Son 1 Adım başlıklı konferansa ev sahipliği yaptı.

DPÜ'de Gelişime Son 1 Adım başlıklı konferans düzenlendi.

Üniversitemizin Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı olarak faaliyet gösteren Finansal Okuryazarlık Topluluğu tarafından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi-2'de düzenlenen, konferansa Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmet Özotraç, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği (TSKB) Eğitim Müdürü Dr. Gökhan Büyükşengür ve öğrencilerimiz katıldı.

Konferansın konuşmacıları alan İsmet Özotraç ve Dr. Gökhan Büyükşengür, öğrencilerimize iş yaşamlarındaki deneyimlerinden günümüz piyasalarındaki hareketlerin çözümlemesine, Türk ekonomisinin geleceğinden, bankacılık sektörünün geleceğine kadar çeşitli alalardaki görüşlerini öğrencilerimizle paylaştılar.

Konferans konuşmacılar Özotraç ve Büyükşengür'e üniversitemizin altın anahtarının verilmesiyle son buldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 06 Aralık 2019, Cuma / 913 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,