Hisarcık MYO’dan Emet Bor İşletmesine Teknik Gezi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu akademisyenleri ve öğrencileri, Eti Maden Emet Eti Bor İşletmesine teknik gezi düzenledi.

Üniversitemiz Hisarcık Meslek Yüksekokulu, Emet Eti Bor İşletmesine ziyarette bulundu.

Etkinliğe Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Arif Emre Şen,  meslek yüksekokulumuzun akademik ve idari personelinin yanı sıra öğrencilerimiz katıldı. Dünyanın en büyük bor rezervine sahip alanında, Emet Eti Bor İşletme Müdür Yardımcısı  Doç. Dr. Mehmet Savaş eşliğinde başlayan gezi kapsamında, öğrenci ve akademisyenlere tesisler hakkında bilgiler verildi.

Gezi kapsamında ortak çalışma ve iş birliğinin geliştirilmesi ayrıca diğer bölümlerin öğrencileriyle işletme tesislerine teknik gezi gerçekleştirme konusunda ve işletme tesislerinde öğrencimizin staj yapabilecekleri konusunda görüş birliğine varıldı. 

Gezi sonunda Öğr. Gör. Arif Emre Şen, “Emet Bor İşletme Müdürlüğüne yapılan teknik gezide, katkılarından dolayı, Emet Bor İşletme Müdürü Osman Zengin'e, Doç. Dr. Mehmet Savaş'a ve teknik gezi kapsamında bilgilerini esirgemeyen tüm çalışanlara teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Aralık 2019, Pazartesi / 1397 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler