DPÜ’de Fen ve Mühendislik Alanlarında Proje Eğitimi Verilecek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü ile Proje Geliştirme ve Yönetimi Topluluğu tarafından ortaklaşa düzenlenen Fen ve Mühendislik Alanlarında Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi, 7-8 Aralık 2019 tarihlerinde DPÜ Konukevi toplantı salonunda düzenlenecek.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi hafta sonunda Fen ve Mühendislik Alanlarında Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi'ne ev sahipliği yapacak.

Üniversitemizin Proje Yönetim Ofisi Koordinatörlüğü ve Proje Geliştirme ve Yönetimi Topluluğu tarafından düzenlenen Fen ve Mühendislik Alanlarında Araştırma Projesi Hazırlama ve Yürütme Eğitimi, 7-8 Aralık 2019 tarihlerinde DPÜ Yeni Konukevi toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Fen ve Mühendislik alanlarında bilimsel araştırma projesi hazırlamaya ilgi duyan farklı branşlardan katılımcıların proje hazırlama ve uygulama konusunda, temel bilgi ve becerilerinin geliştirilmesi, farkındalık oluşması ve bilinç artışına dönük ülkemizde yapılan çalışmalara katkı sunması amacıyla gerçekleştirilecek eğitim, katılımcıların, TÜBİTAK destek programlarına yönelik olarak; ilgilerini artırmak, öz güvenlerini güçlendirmek, araştırma becerilerini geliştirmek, takım çalışmasına yatkınlıklarını arttırmak ve ileriye dönük yeni çalışma konularını daha kolay belirleyebilme tekniklerini kazanmalarına katkı sağlayacak.

Katılımcılar eğitimlerini, Kütahya Dumlupınar Üniversitesinden Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Yozgat Bozok Üniversitesinden Prof. Dr. Mustafa Böyükata, Bursa Teknik Üniversitesinden Prof. Dr. Nalan Adaşoğlu ve Yıldız Teknik Üniversitesinden Doç. Dr. Muhammed Zeki Durak'ın konuşmacı olarak katılacağı 11 oturumda alacak.

Eğitim kapsamında, katılımcılara, proje ile ilgili temel kavramlar, bilimsel araştırma konusunun seçimi, kuram oluşturma, araştırmanın planlanması, araştırma sonuçlarının çözümlenmesi, proje yönetimi ve dokümantasyonu konuları etkileşimli seminerlerle anlatılacak. Ardından da verilen bilgiler doğrultusunda katılımcılara proje yazma uygulaması yaptırılacak.

Proje yazım uygulamasının ardından proje döngüleri ve aşamaları aktif tartışmalarla ele alınacak. İki gün sürecek eğitim sonucunda katılımcılar, özgün ve kaliteli projeler hazırlamak için gerksinim duyacakları tüm bilgilerin yanı sıra Katılım Sertifikası da edinmiş olacaklar.

Yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi akademik personellerinin başvurusuna açık olan ve sınırlı sayıda katılımcının yer alabileceği eğitim için adaylar, etkinlik afişine, başvuru formuna ve eğitim programı hakkında ayrıntılı bilgiye DPÜ'nün internet sitesindeki Etkinlikler sekmesinde ulaşabilecekler.

ETKİNLİK DUYURUSU

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Aralık 2019, Pazartesi / 1581 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler