Kaymakam Poçanoğlu’ndan Domaniç Hayme Ana MYO’ya Ziyaret

Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, Üniversitemizin Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunu ziyaret ederek Müdürümüz Öğr. Gör. Türkmen Kalkan’dan meslek yüksekokulumuz ile ilgili bilgiler aldı.

Domaniç Kaymakamı Ahmet Salih Poçanoğlu, DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizle de sohbet eden Ahmet Salih Poçanoğlu'na MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Türkmen Kalkan hem kurumumuz ve meslek yüksekokulumuz hakkında bilgi verdi hem de MYO'nun sorunlarını iletti.

Öğr. Gör. Türkmen Kalkan Kaymakam Poçanoğlu'na MYO'nun en önemli sorununun ilçede Kredi Yurtlar Kurumuna ait bir öğrenci yurdunun bulunmaması olduğunu iletti. Öğr. Gör. Kalkan, Poçanoğlu'ndan gerekli girişimlerde bulunulacağı sözünü aldı.

Ziyaret kapsamında MYO kütüphanesini, laboratuvarları, kantin ve sınıfları da gezen Poçanoğlu, "Domaniç için elinden gelen her güzel şeyi yapmak istiyorum. Meslek yüksekokulumuzun yerleşkesini ve binasını da çok güzel buldum" dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Kasım 2019, Perşembe / 1941 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,