DPÜ ile Bihac Üniversitesi Arasında Ortak Proje Kararı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Bosna-Hersek’in Bihac Üniversitesi arasında çeşitli alanlarla iş birliği projelerinin yürütülmesi için anlaşma sağlandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Aydın, Bosna-Hersek’in Bihac Üniversitesi (University of Bihac) Uluslararası İlişkiler Ofisi Öğrenci İşleri Uzman Danışmanı Nermina Badic'le bir araya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Aydın'ın makamında gerçekleşen görüşmede Nermina Badic'e Üniversitemizin Kalite Koordinatörü Öğr. Gör. Dr. Bahar Çelik ve Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüzün akademisyenlerinden Öğr. Gör. Elif Körpe eşlik etti.

Görüşmede Mevlana Proje Tabanlı Değişim Programı ve Mevlana Öğrenci Değişim Programı kapsamında iki kurum arasında iş birliğinin sağlanarak hareketliliklerin gerçekleştirilmesi, iki ülke arasında kalite akreditasyon sürecinin geliştirilmesine ve Erasmus+ KA107 Ortak Ülkelerle Hareketlilik kapsamına yönelik proje yazılması kararladı alındı.

Görüşme sonunda Prof. Dr. Aydın, ziyaretlerinden dolayı Nermina Badic'e teşekkürlerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Kasım 2019, Çarşamba / 1803 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,