DPÜ ve BOREN Arasında İş Birliği Protokolü Kararı Alındı

Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Ulusal Bor Araştırmaları Enstitüsüne (BOREN) bir ziyarette bulunarak iki kurum arasında iş birliği olanaklarını görüştü.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Ulusal Bor Araştırmaları Enstitüsünü ziyaret etti.

Enstitünün toplantı salonunda BOREN Başkanı Doç. Dr. Abdulkerim Yörükoğlu ve kurum yetkililerinin katıldığı toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez eşlik etti.

BOREN'in kurumlar arası iş birliklerini daha da ileri aşamalara taşıyabilmek ve bor ile ilgili öncelikli konular temelinde eş güdüm toplantılarının bir parçası olan görüşmede Prof. Dr. Hasan Göçmez Üniversitemizde yapılan bor ile alakalı akademik projeler hakkında bilgiler verdi.

Geçtiğimiz günlerde de Üniversitemizi ziyaret eden ve İleri Teknolojiler Merkezimiz (DPÜ-İLTEM) hakkında bilgiler edinen BOREN Başkanı Doç. Dr. Yörükoğlu, verilen bilgilerden dolayı Rektörümüze ve Rektör Yardımcımıza teşekkürlerini sundu.

Görüşmede ayrıca BOREN ve DPÜ arasında iş birliğinin artırılması ve iki kurumun karşılıklı olarak laboratuvarları kullanabilmesi ile ilgili protokol yapılması konusunda fikir birliğine varıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Kasım 2019, Pazartesi / 1949 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler