DPÜ’de Oku-Yorum Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Eğitim Fakültesinde Sosyal Kooperatifçilik Topluluğu tarafından Oku-Yorum etkinliği düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Sosyal Kooperatifçilik topluluğu tarafından Oku-Yorum etkinliği gerçekleştirildi.

Eğitim Fakültesi önünde düzenlenen etkinliğe yaklaşık 80 öğrenci katıldı. Fakülte önünde bir araya gelen öğrencilerimiz, yanlarında getirdikleri okudular ve etkinliğe katılan diğer öğrencilerle kitap üzerine sohbet ettiler.

Etkinliğin sonunda öğrencilerimiz yanlarında getirdikleri ihtiyaç fazlası kitaplarını da, kitaba gereksinim duyan kütüphanelere bağışlamak üzere topladılar.

Etkinlik hakkında konuşan Sosyal Kooperatifçilik Topluluğu Başkanı Burak Yalçın "Bu etkinliği düzenlememizdeki ana amaç kitap okumanın angarya bir iş olmadığını, bunun için özel bir saatin ayrılması gerektiğinin dikkatini çekmek ve okumanın önemine vurgu yapmaktır. Hele ki eğitim fakültesi öğretmen adaylarını yetiştiren bir yer olduğundan bu daha da önem arz ediyor. Okuyup okutturmak ve paylaşmak temalı olan bu etkinliğimizin farkındalık oluşturup kitap okumanın ciddi anlamda hayatımıza nakşetmek gibi bir gayesi var. Fakülte öğretim üyelerimizden katılımı gerçekleştirenlere teşekkür ediyor Sosyal Kooperatifçilik Topluluğu Danışmanı Dr. Sibel Işık Mercan’a minnettarız" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Kasım 2019, Cuma / 1034 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler