Rektörümüzden Kütahya’nın Büyük Sanayi Kuruluşlarına Ziyaret

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, TÜBİTAK tarafından desteklenen 2244-Sanayi Doktora Programı kapsamında hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alış verişinde bulunmak üzere Kütahya’daki organize sanayi bölgelerindeki kuruluşlarla bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Kütahya'daki organize sanayi bölgelerinde bir dizi görüşme gerçekleştirdi.

TÜBİTAK tarafından desteklenen 2244 - Sanayi Doktora Programı kapsamında hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında fikir alış verişinde bulunmak üzere çeşitli sanayi kuruluşlarının üst yöneticileriyle görüşen Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Prof. Dr. Hasan Göçmez, bu kapsamda NG Topluluğu ve Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, 1. Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Tolga Eskioğlu, Keramika Genel Müdürü Emin Yüce, Güral Porselen Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, LAV Yönetim Kurulu Başkanı Rıza Güral ile bir araya geldiler.

1. Organize Sanayi Bölgesindeki görüşmelerini tamamlayan Prof. Dr. Uysal ve Prof. Dr. Göçmez, Kros Otomotiv Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Yıldırım, Martur Şirket Sorumlusu Mehmet Zeyit Damar ile buluşarak Üniversite - Sanayi İş Birliğinin sağlanması ve 2244 - Sanayi Doktora Programının uygulanması için gerçekleştirmeyi düşündükleri projeleri paylaştılar.

Görüşmeler kapsamında Kütahya 2. Organize Sanayi ve Nursan Kablo yönetimleriyle de görüşen Rektörümüz Uysal ve Rektör Yardımcımız Göçmez'in ziyaretleri önümüzdeki günlerde de sürecek.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Kasım 2019, Cuma / 2332 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, sakarya üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler