DPÜ’de Kariyer Planlama ve İş Yaşamına Hazırlık Seminerleri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Türkiye İş Kurumunun iş birliğinde öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen Kariyer Planlama ve İş Yaşamına Hazırlık Eğitim Seminerleri, Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuz ve Güzel Sanatlar Fakültemizde düzenlenen etkinliklerle başladı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ev sahipliğinde Kariyer Planlaması ve İş Yaşamına Hazırlık Eğitim Seminerleri iki akademik birimde yapılan etkinlikle başladı. 

Rektörlüğümüze bağlı faaliyet gösteren Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğü (DPÜ-KAMER) ile Türkiye İş Kurumunun (İŞKUR) iş birliği ile düzenlenen seminerler, bu akademik yıl içinde ilk olarak Kütahya Güzel Sanatlar Meslek Yüksekokulumuz ve Güzel Sanatlar Fakültemizde düzenlendi.

Her iki akademik birimdeki öğrencilerimize yönelik olarak düzenlenen seminere eğitimci olarak katılan DPÜ-KAMER Koordinatörü Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, DPÜ-KAMER'de gerçekleştirilen etkinlikler ve insan kaynakları uygulamalarında yeni yönelimler üzerine bilgiler verdi. Öğr. Gör. Ebeoğlugil'in ardından İŞKUR Meslek Danışmanı Neşe Ayğahoğlu tarafından ise öğrencilere Özgeçmiş Hazırlama, Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri ve Mesleki Yönelim Bataryası konu başlıklı eğitimler verildi.

Her iki seminerin sonunda seminerlere ev sahipliği yapan Kütahya Güzel Sanatlar MYO'da Müdürümüz Doç. Dr. Eda Taşçı ve Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Dekan Vekilimiz Prof. Dr. Levent Mercin tarafından eğitimciler Ebeoğlugil ve Ayğahoğlu'na teşekkür edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Kasım 2019, Perşembe / 1338 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler