Boşnak Eğitmenler DPÜ’de Ders Verdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Dış İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından yürütülen Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Projesi kapsamında Bosna-Hersek’te bulunan University of Bihac’dan üç akademisyen Üniversitemizde dersler verdiler.

DPÜ Dış İlişkiler Koordinatörlüğünce yürütülen proje kapsamında üç Boşnak eğitmen DPÜ'de dersler verdi.

Erasmus+ Ortak Ülkelerle Hareketlilik Projesi kapsamında Bosna-Hersek'te bulunan University of Bihac'da görev yapan akademisyenlerden Prof. Dr. Karmelita Pjanic-Lipovaca, Prof. Dr. Nijaz Skender ve Doç. Dr. Edin Dupanovic eğitim vermek için Kütahya Dumlupınar Üniversitesine geldiler.

Hareketlilik kapsamında üniversitemize gelen Boşnak akademisyenlerden Prof. Dr. Karmelita Pjanic-Lipovaca, Eğitim Fakültemizin Matematik Eğitimi Anabilim Dalı’nda, Prof. Dr. Nijaz Skender Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulumuzda, Doç. Dr. Edin Dupanovic de Fen Edebiyat Fakültesimizin İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim verdiler.  

Beş gün süren hareketlilik süresince konuğumuz olan akademisyenler aracılığıyla University of Bihac ile akademik ilişkiler, ortak araştırma ve projeleri için görüşmeler yapıldı.

Dış İlişkiler Koordinatörlüğümüzden, hareketlilik kapsamında verilen eğitimlere katılan tüm öğrenci ve personelimize teşekkür edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Kasım 2019, Çarşamba / 941 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler