DPÜ ile Islam Negeri Üniversitesi Arasında İş Birliği Protokolü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Endonezya’daki Islam Negeri Üniversitesi arasında başta değişim programları olmak üzere çeşitli alanlarda iş birliğini kapsayan bir çerçeve anlaşma imzalandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Islam Negeri Üniversitesi (UIN Raden Fatah Palembang) arasında bir iş birliği anlaşması imzalandı.

Rektörlük makamında gerçekleşen imza töreninde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektörü yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, akademik personellerimiz ve Islam Negeri Üniversitesinin temsilcileri katıldı.

İki üniversite arasında başta öğrenci değişim programları olmak üzere çeşitli alanlarda iş birliğini kapsayan iş birliği protokolüne, Üniversitemiz adına Prof. Dr. Kâzım Uysal, Islam Negeri Üniversitesi adına da Rektör Yardımcısı Dr. Ismail Sukardi imza koydu.

İmzaların ardından Prof. Dr. Uysal, Dr. Sukardi'ye üzerinde Üniversitemizin logosu olan ve Kütahya desenleriyle bezeli ve çini bir tabak ve Üniversitemizin altın anahtarını hediye etti. Sukardi de Rektörümüze bir plaket ve Endonezya'nın yerel kıyafetlerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 15 Kasım 2019, Cuma / 1218 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler