İslami İlimler Fakültesimizden Mevlid-i Nebi Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi tarafından Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Dekanımız Prof. Dr. Halis Aydemir’in konuşmacı olduğu Peygamberimiz ve Aile konulu konferans düzenlendi.

DPÜ İslami İlimler Fakültesi Mevlid-i Nebi Haftası nedeniyle Peygamberimiz ve Aile konulu konferans düzenledi.

Vahit Paşa Yazma Eserler Kütüphanesi Konferans Salonunda Ensar Vakfı Kütahya Şubesinin iş birliği ile düzenlenen etkinliğe konuşmacı olarak katılan İslami İlimler Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Halis Aydemir yaratılış kodunun varlığın çiftler halinde kodlandığını, çiftleri meşru olarak bir araya getiren aile kurumunun, Peygamberimiz (sav) zamanında olduğu gibi bugün ve gelecekte de toplumlar için bir vazgeçilmez bir yapı olduğunu ifade etti.

Prof. Dr. Halis Aydemir, günümüzde insanların sahip olduklarıyla yetinmeyip memnun olmadıklarını kaydederek, Allah Azze ve Celle’nin insana vermiş olduğu mal, evlat, şöhret ve diğer insani fiziki özelliklerinden her bir değişkenle imtihan için yarattığını belirtti.

Prof. Dr. Aydemir, insanın sahip olduklarının ve özelliklerinin hayatın parametreleri olduğunu ve bu parametrelere itiraz veya şükürsüzlüğün şeytani projenin bir parçası olduğunu ifade etti ve bu projelerden birinin de insanların cinsler arasındaki farklılıkları üzerinden sürdürüldüğünü belirterek, aile bütünlüğünün korunmasının bugün daha da önemli hale geldiğini ifade etti.

Konferans sonunda konuşmasından dolayı Aydemir'e plaket sunuldu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Kasım 2019, Perşembe / 896 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler