DPÜ İle Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında Protokol

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi arasında Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin Protokol imzalandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin Protokol'e imza attı.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen törende Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural Kavuncu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Başyiğit özel yetenekli öğrencilerin eğitimine ilişkin iş birliği protokolü imzaladılar.

İl Milli Eğitim Müdür Hasan Başyiğit, protokolün amacını Bakanlığa bağlı bilim ve sanat merkezlerinde sunulan eğitimin niteliğini artırmak ve eğitim alan özel yetenekli öğrencilerin güncel bilimsel ve teknolojik gelişmeler doğrultusunda Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesinin olanak ve deneyimlerinden yararlanmasını sağlamak olarak açıkladı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Kasım 2019, Perşembe / 2061 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler