DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu Geleceğe Nefes Verdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu tüm Türkiye’de 11 Kasım günü saat 11.11’de başlatılan 11 milyon fidan dikim seferberliğine katıldı.

DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu bahçesinde oluşturulan ağaçlandırma alanına fidan dikildi.

Ülkemiz genelinde, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü eş güdümünde, 2023 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşması hedefiyle başlatılan Geleceğe Nefes seferberliğine Gediz Meslek Yüksekokulumuz da katıldı.

Gediz Meslek Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen fidan dikimi törenine; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ünsal, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan, İlçe Jandarma Komutan Jan. Teğ. Yaşar Türker, İlçe Emniyet Müdürü Barış Tosun, Gediz Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner Yiğit, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, İlçe Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih Aydın, Gediz Belediyesi meclis üyeleri, siyasi parti ve STK temsilcileri, daire amirleri, Üniversitemiz ve Kütahya Sağlık Bilimler Üniversitesinin akademik ve idari personelleri ile öğrencileri, Gediz'deki okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Geleceğe Nefes adı altında başlatılan seferberliğe katılanlar, diktikleri fidanlarla ülkemizin geleceğine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Kasım 2019, Pazartesi / 848 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,