DPÜ Altıntaş MYO’da Geleceğe Nefes Seferberliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz tüm Türkiye’de 11 Kasım günü saat 11.11’de başlatılan 11 milyon fidan dikim seferberliğine katıldı.

DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulu bahçesinde oluşturulan ağaçlandırma alanına fidan dikildi.

Ülkemiz genelinde, Tarım ve Orman Bakanlığına bağlı Orman Genel Müdürlüğü eş güdümünde, 2023 noktada 11 milyon fidanın toprakla buluşması hedefiyle başlatılan “Geleceğe Nefes” seferberliğine Altıntaş Meslek Yüksekokulumuz da katıldı.

Meslek Yüksekokulumuzun akademik ve idari personelleri ile öğrencilerinin yanı sıra vatandaşların katılımıyla gerçekleşen Geleceğe Nefes adı altında başlatılan seferberliğe katılanlar, diktikleri fidanlarla ülkemizin geleceğine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşadılar.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Kasım 2019, Pazartesi / 831 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,