Kütahya Milletvekili İshak Gazel’den Rektörümüze Ziyaret

Adalet ve Kalkınma Partisi Kütahya milletvekili İshak Gazel Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Kütahya milletvekili İshak Gazel ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen ve Rektörümüze Genel Sekreter Veklilimiz Prof. Dr. Atilla Batur'un eşlik ettiği görüşmede, İshak Gazel, üniversitemizde devam eden çalşmalar hakkında Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve Prof. Dr. Atilla Batur'dan bilgiler aldı.

Ziyaret sonunda Gazel, Rektörümüze çalışmalarında başarılar diledi. Prof. Dr. Kâzım Uysal da Gazel'e ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu ve Gazel'e çalışmalarında başarı dileklerini sundu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Kasım 2019, Pazartesi / 542 defa okundu.

Etiketler : DPU, Kütahya, dumlupinar üniversitesi, Prof. Dr. Kazım Uysal, Av. İshak Gazel,