Gazi Mustafa Kemal Atatürk DPÜ’de Anıldı

10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde bir anma töreni gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir tören düzenlendi.

Üniversitemizdeki Dumlupınar Anıtı önünde düzenlenen törene Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Hasan Göçmez ve Prof. Dr. Mustafa Aydın, Fen Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Rahmi Kasımoğulları, Eğitim Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. İrfan Terzi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Levent Mercin, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur, dekan yardımcılarımız, daire başkanlarımız, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve vatandaşlar katıldı.

Rektör yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez'in anıta çelenk sunması ile başlayan tören, saat 09.05'te yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Kasım 2019, Pazar / 2407 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü,