Rektörümüz DPÜ Kongre ve Kültür Merkezi İnşaatını İnceledi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, Evliya Çelebi Yerleşkemizde yapımı devam eden Kongre ve Kültür Merkezimizin inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, yapımı süren DPÜ Kongre ve Kültür Merkezi'ni ziyaret etti.

Evliya Çelebi Yerleşkemizde yapımı süren Kongre ve Kültür Merkezi'nde gelinen son durumu incelemek için inşaat alanına gelen Prof. Dr. Kâzım Uysal'a Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Muammer Gavas eşlik etti. İnşaat alanında Rektörümüzü ve Rektör Yardımcımızı Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkan Vekili Ali Tevfik Kurt, şantiye şefi Nevzat Çelik ve şantiye şef yardımcısı Ahmet Sarı karşıladı.

İlk olarak merkez içinde yer alan Büyük ve Küçük salonların inşaatlarını inceleyen Prof. Dr. Uysal ve Prof. Dr. Gavas, Mimarlık Fakültemiz tarafından kullanması planlanan amfileri gördükten sonra, kongre salonuna gelerek sahne önü ve sahne arkasında yapılacak çalışmalar bilgiler hakkında aldılar.

Uysal ve Gavas, merkez içinde yer alacak sınıflar ve çalışma odalarının yanı sıra üst kattaki galeri alanına çıkarak, çatı bölümünün yapımı için üretilen parçalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaretin sonunda çalışma ekibine teşekkürlerini sunan Rektörümüz ve Rektör Yardımcımız, dış cephe ve çevre çalışmaların bir an önce tamamlanması ve binanın kullanıma hazır hale getirilmesi için ellerinden gelen tüm desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 11 Kasım 2019, Pazartesi / 2115 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler