DPÜ Bu Kez Valencia’da Tanıtıldı

Kocatepe Staj Konsorsiyumu üyesi üniversitelerle birlikte İspanya’nın Valencia kentindeki eğitim kuruluşlarının toplantısında yer alan Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, kendisini bu kez de İspanyol eğitimcilere tanıttı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin tanıtım çalışmaları yurt dışında da sürüyor.

Rektörlüğümüze bağlı olarak çalışan Dış İlişkiler Ofisimizin koordinatörü Doç. Dr. Oktay Şahbaz, koordinatör yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Şengül ve Erasmus+ Koordinatörümüz Öğr. Gör. Hasan Yiğit, İspanya’da bulunan Esmovia Training and Mobility ve Valencia Language Club firmalarına ziyarette bulundular.

Kocatepe Staj Konsorsiyumu çerçevesinde Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ile birlikte yapılan görüşmelerde üniversitemizin tüm eğitim düzeylerindeki (ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora) öğrencileri için staj olanaklarını artırma ve var olan olanakları ise geliştirmek için yapıcı ve faydalı görüşmeler gerçekleştirildi. 

Ziyaret edilen kurumlarda üniversitemizin verimli iş sahalarında uluslararası görünürlüğünü arttıracak,  girişimler yapılacağı hususunda anlaşmaya varıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Kasım 2019, Cuma / 1446 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler