Kayserili Öğrencilerden DPÜ’ye Ziyaret

Kayseri Yeşilhisar Mithatpaşa Ortaokulu öğrencileri, Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu eşliğinde gerçekleştirdikleri Kütahya turu kapsamında üniversitemizi ziyaret ettiler.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kayseri'den gelen konuklarını ağırladı.

Davetleri üzerine geldikleri Dumlupınar Kaymakamı Abdulkerem Abbasoğlu'nun eşliğinde Kütahya'nın tarihi alanlarını gezen Kayseri Yeşilhisar Mithatpaşa Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencileri, bu kapsamda üniversitemize de bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Rektörlük binasını ziyaret eden öğretmen ve öğrenciler, burada Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'la ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Aydın ile tanıştılar ve kendilerine bir hediye sundular. Rektörümüz de öğrencilere üniversitemizin altın anahtarını hediye etti. Daha sonra Rektörümüzün teklifi üzerine Kaymakam Abdulkerem Abbasoğlu, öğretmen ve öğrenciler, Bedesten'e geçerek öğle yemeklerini birlikte yediler.

Etkinliğin sonunda Abbasoğlu, öğretmenler ve öğrenciler, gösterdiği ilgiden dolayı Rektörümüze ve Rektör yardımcımıza teşekkürlerini sundular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Kasım 2019, Perşembe / 1335 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,