DPÜ Gediz MYO’dan Öğrencilerimize Eskişehir Turu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu tarafından Eskişehir’e tur düzenlendi.

Gediz MYO yönetimi, öğrencilerimiz için Eskişehir turu düzenlendi.

Öğrencilerimizin yanı sıra akademik personellerimizin de katıldığı tur, Sazova Parkı'ndan başlayarak, Masal Şatosu, Hayvanat Bahçesi, Bilim Merkezi ve Su Altı Dünyası ile sürdü ve ardından öğrencilerimize şehir merkezini keşfetmeleri için zaman verildi.

Yeniden bir araya gelen gezi ekibi, Yılmaz Büyükerşen Balmumu Heykeller Müzesi ve Odunpazarı Evleri'ni ziyaret ettikten sonra Gediz'e geri döndü.

Okulumuz idaresince, öğrencilerimizin sosyal aktivitelere katılımı ve güzel anılar biriktirmeleri için düzenlenen etkinlik öğrencilerimiz tarafından memnuniyetle karşılandı.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Kasım 2019, Cuma / 979 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, dpü erkek hentbol takımı,