Emet ve Hisarcık MYO Yöneticilerinden Eş Güdüm Toplantısı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Emet ve Hisarcık meslek yüksekokullarının yönetim kadroları, eş güdüm toplantılarının ikincisi için Hisarcık MYO’da buluştu.

DPÜ Emet ve Hisarcık Meslek Yüksekokullarının yöneticileri eş güdüm toplantısında buluştu.

Daha önce Emet MYO'da düzenlenen törenin ardından bu kez Hisarcık MYO'nun ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Emet Meslek Yüksekoukulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Uğur Saylan, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Danış, Emet MYO Müdür Yardımcıları, Öğr. Gör. Zeliha Erol ve Öğr. Gör. Tuğba Kanmaz, Hisarcık MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Arif Emre Şen ve Öğr. Gör. Burak Kavaslar ile Emet MYO Sekreteri Ömer Büyük ve Hisarcık MYO Sekreteri Arif Köylü katıldı.

Toplantıda iki komşu ilçedeki meslek yüksekokullarımızın 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde eğitim, sosyal, kültürel alanlarında birlikte yapmayı planladığı konular konuşuldu.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Kasım 2019, Cuma / 1451 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,