Rektörümüzden Öğrencilerimize Çorba İkramı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde devam eden yarıyıl içi sınavlarına hazırlanan öğrencilerimize Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal ve rektör yardımcılarımız tarafından çorba ikram edildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal ve rektör yardımcılarımız öğrencilerimize çorba ikramında bulundu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesinde devam eden yarıyıl içi sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz, Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Aydın, Prof. Dr. Muammer Gavas, Genel Sekreter Vekilimiz Prof. Dr. Atilla Batur ve Öğrenci İşleri Daire Başkanımız Miktat Bektaş'ın çorba ikramıyla çalışmalarına kısa bir mola verdiler.

Öğrencilerimiz yapılan ikramdan dolayı Rektörümüze, Rektör Yardımcılarımıza, Genel Sekreter Vekilimize ve Öğrenci İşleri Daire Başkanımıza teşekkürlerini sundular.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 05 Kasım 2019, Salı / 3799 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,